Uitverkocht!, Muziek

Los Speedy Bobs - UITVERKOCHT

concert

Woensdag
9 juni 2021
20.30 uur

 

Genieten in de prachtige tuin van VONK! Voor het concert kan je heerlijk genieten van een homemade verse pizza in de gezelligste tuin van Riksingen. Reserveer vooraf via www.vonk-kokenmetvuur.be (enkel in combinatie met de voorstelling

Het zal zo rond het jaar 2050 zijn dat Gregory Frateur, Tom Pintens en Roy Aernouts de pensioengerechtigde leeftijd zullen bereikt hebben. Geen paniek: u hoeft niet tot dan te wachten om de drie heren van Los Speedy Bobs aan het werk te zien. 

Eens in de zoveel tijd komen ze samen om zoetgevoiced het leven te bezingen aan de hand van vergeten en minder vergeten parels uit het Nederlandstalige repertoire. Van Willeke alberti via Willy derby langs Will tura tot Will ferdy. Kortom: voor elk wat Wils. Wie er in het verleden al eens bij was kan het getuigen: Los Speedy Bobs staat garant voor ietwat surreële doch immer hartverwarmende namiddagen en avonden!  

Of ze tegen 2050 helemaal klaar zullen zijn voor hun never ending tour is nog maar de vraag.
Eén ding staat vast: waar een Willy is, is een weg

 

De veiligheid van ons publiek, de artiesten en alle medewerkers de allereerste prioriteit van de VELINX is. We respecteren uiterst strikt alle richtlijnen die worden vastgelegd in de protocollen voor de cultuursector met de nodige aandacht voor afstandsregels, handhygiëne, ventilatie e.d.

Op locatie: VONK, Sint-Geertruistraat 14, 3700 Riksingen. Hou er rekening mee dat de voorstelling in openlucht door gaat, voorzie dus warme en passende kledij bij koud of regenweer.

Tickets

Basis: € 7,00,

Credits

Zang: Gregory Frateur - Piano: Tom Pintens - Zang en gitaar: Roy Aernouts - Foto © Frederik Beyens