Muziek

Sabien Tiels (LIVESTREAM)

Maskerloos

Vrijdag
12 maart 2021
Vrijdag
30 april 2021
20.30 uur

In 1995 verscheen haar debuutalbum “Hou je morgen nog van mij” met daarop de onmiskenbare klassieker “Trein”. Sindsdien is singer-songwriter Sabien Tiels niet meer weg te denken uit het Vlaamse muzieklandschap. Recent ontving ze voor “Dans” (2019) de Loftrompet voor Beste Nederlandstalige Song uit de handen van Sabam for Culture en MENT TV.

In maart 2020 ging de stekker eruit betreft de optredens maar desondanks bleef Sabiens creativiteit alom tegenwoordig. Na haar zomerhit “Reizen in mijn hoofd” scoort “Als jij het niet meer weet”, haar duet met Westelinck, nog beter. Ze vertoeven inmiddels meer dan 20 weken in de hoogste regionen van onze Vlaamse hitlijsten. Recent werd de opvolger “Hoop” gelanceerd en “Hoop” is wat we momenteel meer dan ooit nodig hebben, toch?

Tijdens de voorstelling “Maskerloos”neemt Sabien plaats aan de vleugelpiano en deelt ze de scène met haar vaste sidekick, gitarist Marco Cirone. Samen brengen ze haar liedjes in hun puurste vorm en wakkeren ze heel wat emoties aan bij het publiek wanneer het gaat over loslaten, onmiskenbare verbondenheid, de kracht van het nu, een maskerloos bestaan ... en dat alles in de taal van het hart.