Familie

Theater FroeFroe - EXTRA VOORSTELLING

Roodhapje (vanaf 5 jaar)

Zondag
6 juni 2021
15.00 uur, 17.00 uur

De VELINX vliegt er terug in op zondag 6 juni in de tuin van de Pentagoon Academie met THEATER FROEFROE en hun eigenzinnige versie van Roodkapje, een fijne geflipte muzikale versie van het gekende sprookje.

Roodkapje is deze week bij haar mama. Moeder vraagt haar een klusje te doen. Grootmoeder is een beetje ziek en 99 jaar. Ze woont aan de andere kant van het bos. Roodkapje gaat haar pannenkoeken en wijn brengen. Het is een hele trip door het grote bos naar Grootmoeder. Gelukkig is Roodkapje niet bang, ze houdt van dieren, vooral van Eekhoorns, Konijntjes en iets minder van Grote Boze Wolven. En wil het toeval nu dat ze juist die tegenkomt vandaag.

Twee seizoenen geleden maakte Theater FroeFroe een openlucht concert met liedjes voor Theater Aan Zee, nu wordt deze versie afgewerkt tot een volwaardige muziektheatervoorstelling. 


Vraag na de voorstelling ook uw gratis CD met alle liedjes, gegarandeerd meezingfeest !

 

De veiligheid van ons publiek, de artiesten en alle medewerkers de allereerste prioriteit van de VELINX is. We respecteren uiterst strikt alle richtlijnen die worden vastgelegd in de protocollen voor de cultuursector met de nodige aandacht voor  afstandsregels, handhygiëne, ventilatie e.d.

Op locatie in de tuin van Pentagoon Academie, Sacramentstraat 70, Tongeren. Hou er rekening mee dat de voorstelling in openlucht door gaat, voorzie dus warme en passende kledij bij koud of regenweer.

www.froefroe.be/nl

Tickets

Basis: € 5,00,