Als Vriend van de VELINX geniet u van het laagste tarief voor al onze voorstellingen en talloze andere voordelen!

 

Voor het seizoen 2020-2021 kost een Vriendenpas €10,00 per persoon. Een Vriendenpas is geldig voor één seizoen en vervalt automatisch aan het einde van het seizoen. Een Vriendenpas staat op naam en is dus strikt persoonlijk. Ieder gezinslid moet in het bezit zijn van een Vriendenpas om te kunnen genieten van de laagste prijs voor avondvoorstellingen. Kinderen (-13 jaar) waarvan één van de ouders Vriend van de VELINX is, genieten echter wel  van de vriendenprijs voor familievoorstellingen. Duid bij uw aankoop van de Vriendenpas aan voor hoeveel kinderen u wenst mee te bestellen en het systeem kent u automatisch het Vriendentarief toe.

Afbeeldingspictogram

Vriend worden en/of tickets kopen kan via:

 

Als Vriend van het cultuurcentrum geniet u van heel wat voordelen.

 • U krijgt een fikse korting bij de aankoop van je tickets.
 • U krijgt korting het hele seizoen, of u nu weinig of veel voorstellingen boekt. Hoe meer voorstellingen u kiest, hoe voordeliger uw Vriendenpas wordt. U kan een Vriendenpas al terugverdienen als u tickets voor drie voorstellingen koopt.
 • U kan tijdens het seizoen van eventuele speciale acties en kortingsmogelijkheden genieten.
 • Wij bevelen enkele voorstellingen zo warm aan dat u als Vriend een SUPERVRIENDENKORTING van maar liefst 50% krijgt. Voor het seizoen 2020-2021 selecteerden wij volgende voorstellingen:
  DO 08/10/20 - BERLIN - True Copy (theater) 
  ZA 12/12/20 - SENNE GUNS - Opus 3 (humor) 
  VR 08/01/21 - NELE BAUWENS - Een cabaretvoorstelling van Nele Bauwens (humor) 
  VR 07/05/21 - CHRISTOPHE VANDEGOOR, JELLE CLEYMANS & JOOST VAN HYFTE - Knechten van de koers (humor)