FIlm

.

Donderdag
20 januari 2022
Maandag
31 januari 2022


Vanaf december maken we het jullie nóg makkelijker om te genieten van de films van Zebracinema. Raak je door omstandigheden niet in de bioscoop voor de film waar je net zo naar uit keek? Geen probleem, van nu af hoef je niets meer te missen want je kan een selectie films uit het Zebracinema-aanbod ook gewoon thuis via ons online platform bekijken.

 

Zo kan je deze maand o.a. volgende filmtoppers ook bij je thuis bekijken: The Father, First Cow,  Petite Maman, Dear Comrades, Promising Young Woman, The Assistant, The Green Knight, Quo vadis, Aida?, Undine, Titane

 

 

Alle praktische info op een rijtje


Vanaf 1 januari bieden we jullie elke twee maanden een nieuwe lading films. Het gaat telkens over het beste dat Zebracinema de afgelopen twee jaar te bieden hadden. Miste je dus één van die toppers in de filmzalen? Dan krijg je op ons platform de kans ze toch nog snel mee te pikken.
Vanaf het begin van het nieuwe jaar kan je een uitgelezen selectie films twee maanden lang bekijken, op een dag en uur van keuze. Je klikt op de film van jouw keuze, koopt een ticket en krijgt hiervan meteen een bevestiging in je mailbox. Ook vind je het aangekochte ticket terug in je online account op het Zebracinemaplatform.

Je bent vrij om de film te bekijken wanneer jij wil. Van zodra je de film hebt opgestart, is hij nog gedurende de daaropvolgende 48 uur voor je beschikbaar. Je kan de film binnen die periode dus heropstarten mocht je hem niet meteen volledig kunnen bekijken.


Hoe kom ik aan een ticket?
Een ticket kopen doe je door op de ‘koop ticket’ knop bij een film te klikken. De eerste keer dat je op ons platform komt, zal je gevraagd worden een account aan te maken. Van zodra je je mailadres en een zelfgekozen wachtwoord opgeeft, kan je inloggen, tickets kopen en films kijken.

We hanteren 2 ticketprijzen:

  • Standaardprijs: 5€
  • Premièreprijs: 8€ voor online première-titels


Na aankoop van je ticket ontvang je een mail met daarin een rechtstreekse link naar de voorstelling van de film. De film kan via die link opgestart worden op de vermelde datum en binnen de vermelde opstarturen.

Ook zal je, eens ingelogd op ons platform, de tickets van je aangekochte films terugvinden onder de knop ‘mijn tickets’. Vanaf het voorstellingsuur verschijnt bij de film van jouw keuze eveneens een ‘kijk film’ knop.

Help, ik heb een probleem!
Zijn er zaken niet duidelijk? Dan kan je hier terecht op onze pagina met extra info.

Heb je bij het kopen van een ticket of het streamen van de film een acuut probleem? Onze helpdesk is bereikbaar tijdens de kantooruren via helpdesk@mooov.be. Stuur je vraag naar dit mailadres. We beantwoorden jouw vraag dan ten laatste de daaropvolgende werkdag.

Geniet van de films!